Alam Mall

 

Pakej Website Perniagaan

WebsiteWebsite pengenalan kepada bisnes anda, tidak kira kecil, sederhana atau besar. Website berciri responsif mesra gajet. Kami daftarkan hosting, nama domain dan google map untuk anda.
Klik sini untuk maklumat lanjut.

 

Lot99. Lot Bisnes.

Lot Bisnes

Hanya perlu 1 laman web dan 1 google map untuk dunia kenali perniagaan anda. Dapatkan website dengan google map, sekarang di Lot99.
Klik sini untuk ke Lot99.

 

Kedai Broadband

Anda kini boleh buat permohonan talian Telefon, Streamyx dan Unifi, rumah kediaman atau premis perniagaan di sini, tanpa perlu pergi ke TM Point.

Klik sini untuk ke Kedai Broadband

 

Iklan Percuma

Iklan Percuma Ruang iklan untuk anda beriklan. Daftar sebagai ahli PERCUMA dan mula beriklan. Anda boleh urus dan kemaskini senarai iklan melalui dashboard anda sendiri.
Klik untuk info Iklan Percuma

Pasaraya Alam Mall di Alam Mall dot Com

Pasaraya Alam MallNewPasaraya Alam Mall sekarang telah menjadi agen kepada beberapa jenama produk yang berada di pasaran Malaysia ketika ini. Anda boleh juga daftar secara percuma sebagai agen atau affiliate dan dapat komisyen 5% dari setiap pembelian yang di buat melalui link promosi anda.

Klik sini untuk daftar percuma sebagai agen atau affiliate kami.

Setakat ini beberapa kedai telah di adakan seperti di bawah ini. Klik untuk buka laman kedai:

Atau Klik sini untuk ke senarai Kedai Penjagaan Diri.

Pasaraya Alam Mall menggunakan konsep dan kaedah Shopping Cart untuk kemudahan membeli-belah produk pilihan dan kegemaran.

Setiap jenama di wakili sebagai Kedai. Koleksi produk sesuatu jenama, di senaraikan dalam Kedai jenama berkenaan.

Anda boleh membuat pembelian dengan klik Tambah ke Troli, produk yang di ingini. Setelah buat pilihan pembelian, klik Lihat Troli/Troli Belian dan jika mahu terus buat pesanan pembelian, klik Buat Pembelian/Pembayaran.

Klik sini untuk ke Pasaraya Alam Mall sekarang!

 

 

Link Ekspres

Relaks Sebentar